Van woensdag 23 november op donderdag 24 november 2022 organiseert de VO-raad haar Algemene Ledenvergadering bij het Crowne Plaza Hotel Utrecht Centraal Station.

Voor deze bijeenkomst heeft de VO-raad kamers gereserveerd voor de nacht van 23 op 24 november in het Crowne Plaza Hotel. De overnachting is voor eigen rekening en dient bij in- of uitcheck te worden voldaan.

Het Crowne Plaza Hotel beschikt over 144 royale hotelkamers met een frisse en moderne uitstraling. De hotelkamers zijn voorzien van een kingsize bed, een 42-inch lcd-tv, koffie- en thee faciliteiten en een ruime badkamer met regendouche.

Reserveringsprocedure:

Om gebruik te maken van de hotelovernachting tegen het tarief van € 150,00 incl. ontbijt (excl. 6% stadsbelasting) kunt u het formulier hieronder invullen en online verzenden. Hierna is de kamer definitief voor u gereserveerd.

Direct na het reserveren ontvangt u een schriftelijke bevestiging per e-mail, welke dient als bewijs van uw reservering. Uw persoonlijke gegevens worden echter uiterlijk één week voor aankomst aan het hotel doorgegeven. Tot die tijd beschikt het hotel niet over uw persoonlijke gegevens, maar is uw kamer al wel voor u gereserveerd. Mocht u onverhoopt uw reservering dienen te annuleren, dan kan dit kostenloos tot uiterlijk 9 november 2022.

Voor vragen over uw reservering kunt u contact met ons opnemen per mail info@wp-events.nl of telefonisch 06-52014845.

Dieetwens, allergie of informatie m.b.t. de hotelovernachting