Conferentie Onderwijs – Jeugd

Samen ontwikkel-kansen voor kinderen creëren!
31 oktober – Van der Valk Veenendaal

 

Op 31 oktober vindt bij Van der Valk Veenendaal de conferentie onderwijs-jeugd plaats. Ieder kind heeft recht op een kansrijke ontwikkeling en recht op onderwijs. Wanneer ouders, kinderen en professionals vanuit gemeente, jeugdhulp en onderwijs de handen ineen slaan ontstaan er ontwikkelkansen voor kinderen. Samen maken we het verschil!

Na afloop van de conferentie kunt u op eigen kosten deelnemen aan het diner. Daarnaast bestaat voor de afgevaardigden van de samenwerkingsverbanden de mogelijkheid om op eigen kosten te overnachten. Scrol naar beneden om u direct aan te melden voor het diner of een overnachting een de Deluxe kamer. U kunt direct betalen via iDEAL.

Diner € 51,50 per persoon – bestel hier

Het diner bestaat uit een Live Cooking dinerbuffet, waarbij een deel van de gerechten ter plaatse wordt bereidt, waaronder: 

  • Parade van diverse kleine proeverijen
  • Salade buffet met verse salades en dressings
  • À la minute bereide vlees- en visspecialiteiten van de grill
  • Buffet van gerookte vissoorten en warme visgerechten
  • Diverse warme en koude vleesgerechten
  • Diverse groenten en aardappelgarnituren
  • Dessertbuffet met een selectie van zoetigheden van de patissier 

Twee drankjes uit het Hollands Assortiment (rode en witte wijn, bier, frisdranken, mineraalwater en jus d’orange) zijn gedurende het diner inbegrepen. 

Overnachting Deluxe kamer € 157,00 per nacht (excl. toeristenbelasting) – bestel hier

Een sfeervol en modern ingerichte hotelkamer voorzien van comfortabele bedden voor een heerlijk ontspannen nachtrust. De deluxe kamers zijn voorzien van een kingsize boxspring of twee aparte bedden. De prachtig ruime badkamer biedt naast een aparte toilet, een inloopdouche en losstaand bad zodat u zich volledig kunt ontspannen. Het royale ontbijtbuffet is bij de kamerprijs inbegrepen en als hotelgast kunt u kosteloos gebruik maken van het moderne wellnesscentrum met o.a. fitness- en saunafaciliteiten.

VOORovernachting Deluxe kamer € 157,00 per nacht (excl. toeristenbelasting) – bestel hier

Indien u gebruik wilt maken van een voorovernachting van 30 oktober op 31 oktober, dan zijn hiervoor de Deluxe kamers beschikbaar.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Vragen
Voor vragen over het reserveren van het diner en/of kamer neemt u contact op met WP-Events, Wilfred Pol (+31) 06 5201 4845 / info@wpe.amsterdam. Voor meer informatie over het inhoudelijke programma kunt u contact opnemen met het Steunpunt Passend Onderwijs 030-2324800 of steunpuntpassendonderwijs@vo-raad.nl