KinderRijk Late Night XL

 

Datum             : 8 oktober 2019
Locatie             : ANNA, Amsterdamseweg 22 in Amstelveen
Tijd                  : 19.30 uur – 22.00 uur
Tickets             : Vanaf € 15,- (inclusief entree, drankje en hapje)

 

Tickets

De ticketopbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de Krajicek Foundation, waar KinderRijk zich dit jubileumjaar voor inzet. Een ticket kost € 15,- dit is inclusief entree, drankje en hapje. Daarnaast heb je de mogelijkheid om naast het ticket van € 15,- nog een extra bedrag te doneren. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende bedragen. Wil je meerdere tickets bestellen dan heb je de mogelijkheid om 1 ticket plus extra donatie Krajicek Foundation te bestellen en daarnaast nog 1 ticket voor de standaard entreeprijs van € 15,-. Door op onderstaand entreeticket te klikken word je direct doorverwezen naar de bestelpagina voor het juiste ticket. Vanuit hier word je verder doorverwezen naar de registratie en betaalpagina.

Entreeticket € 15,-
Entreeticket € 15,- plus € 5,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 10,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 15,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 25,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 50,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 75,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 100,- extra donatie Krajicek Foundation
Entreeticket € 15,- plus € 150,- extra donatie Krajicek Foundation

De ontwikkeling die jonge kinderen doormaken is fascinerend. Tegelijkertijd is het niet altijd gemakkelijk om zicht te hebben op wat er in die kleine hoofdjes allemaal gebeurt en hoe we daar het beste op kunnen inspelen. Daarom organiseert KinderRijk op 8 oktober a.s. voor (groot)ouders, professionals die met kinderen werken en relaties een KinderRijk Late Night XL over de ontwikkeling van jonge kinderen: een interessante en informatieve avond die ook nog eens heel leuk is.

Programma

19.30 – 19.50 uur   Ontvangst met koffie en thee
19.50 – 20.15 uur   Opening door Muriëlle Springer en Gregory Sedoc
De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de Krajicek Foundation, waar KinderRijk zich dit jubileumjaar voor inzet. Gregory Sedoc, voormalig olympisch hordeloper, presentator van Sportlab Sedoc en geregeld te zien bij NOS Studio Sport als atletiek-analist, neemt deze avond als ambassadeur van de Krajicek Foundation een cheque in ontvangst met het tot dan toe opgehaalde bedrag dat KinderRijk met diverse acties heeft ingezameld.
20.15 – 21.00 uur   Mark Mieras met lezing ‘Kinderen scheppen hun eigen hersenen’
Mark Mieras laat zien dat het daarboven anders werkt dan we vaak denken. Niet informatie, maar nieuwsgierigheid, verwondering, zelfvertrouwen en interactie vormen de basis voor kennis. Echt leren begint met durven… en een speelse houding. Hoe draag jij als ouder daaraan bij?
21.00 – 21.20 uur   Korte break met drankje en hapje
21.20 – 22.00 uur   Peter Heerschop als De minister van Enthousiasme
Als minister van Enthousiasme reist Peter Heerschop door het land om mensen te laten lachen, maar ook te laten nadenken. Zo legt hij uit waarom je vrolijker wordt als je twijfelt aan je onzekerheden en dat je het snelst leert als je weet dat je fouten mag maken. Uiteraard geeft hij ook voorbeelden van missers, zodat je weet dat sommigen nog onnozeler zijn dan jij. Hilarische, roerende, schaamtevolle en ook openhartige verhalen komen deze avond voorbij.
22.00 uur  Afsluiting

Ticketvoorwaarden

  • Aangezien de opbrengst van de avond geheel ten goede komt aan de Krajicek Foundation is het niet mogelijk om je ticket te annuleren. Het is wél mogelijk om een ander blij te maken met jouw ticket!
  • Na afronding van je ticketaankoop ontvangt je per e-mail je ticket. Deze dien je te kunnen laten zien tijdens de avond zelf.

Voor vragen over de aanschaf van het ticket, neem je contact op met WP-Events, Wilfred Pol, (+31) 06 5201 4845 / info@wpe.amsterdam. Voor meer informatie over het inhoudelijke programma kun je contact opnemen met KinderRijk via 50jaar@kinderrijk.nl.