24-uursbijeenkomst: Overnachting (Standard room), ontbijt, dinerbuffet en 2 drankjes

179.50 incl. Btw.

Uitverkocht

Categorie:

Na afloop van de 24-uursbijeenkomst op donderdag 3 november 2022 wordt er in Bilderberg Hotel de Bilderberg een dinerbuffet geserveerd bestaande uit diverse mediterrane gerechten inclusief twee drankjes uit het Hollands Assortiment (wijn, bier, frisdrank, sap of mineraalwater). Gelieve bij de  inschrijving eventuele dieetwensen of allergieën te vermelden, zodat hiermee rekening kan worden gehouden.

Vervolgens maak je gebruik van een overnachting van donderdag 3 november op vrijdag 4 november in een comfortabele hotelkamer van Fletcher Hotel Wolfheze, welke zich op ca. 1,5km van het Bilderberg hotel bevindt. Op vrijdag 4 november 2022 geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet. De kamerprijs is op basis van eenpersoons gebruik van de hotelkamer. Wil je gebruik maken van een tweepersoonskamer, dan kun je dit aangeven bij de reservering en zal er een meerprijs in rekening worden gebracht.

 

 

 

 

 

Bij inschrijving voor de overnachting incl. ontbijt en diner ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden, welke hier zijn terug te vinden.