Conferentie 2022 ‘Naar inclusiever onderwijs’ – 1 juni 2022

Op woensdag 1 juni 2022 organiseert het Platform Naar Inclusiever Onderwijs de tweede conferentie ‘Naar Inclusiever Onderwijs’ in het Spant Congrescentrum in Bussum. Dit is het vervolg op de uiterst succesvolle eerste conferentie in februari 2020 met 650 deelnemers.

Klik hier om uw congresticket te bestellen.

Met onze samenwerkingspartners in het onderwijs, aanpalende sectoren en gemeenten is een rijk en gevarieerd programma samengesteld. De focus is daarbij gericht op praktijkvoorbeelden in vooral het primair en voortgezet onderwijs, inclusief bijdragen uit het gespecialiseerd onderwijs. Kortom, een dag die niet gemist mag worden door iedereen die zich inzet voor inclusiever onderwijs. Of u nu een eind op weg bent, de eerste stappen zet of zich nog oriënteert op het kiezen van een goed spoor.
De conferentie richt zich vooral op praktijkprofessionals met leidinggevende of coördinerende taken in het onderwijs en samenwerkingsverbanden, hun bestuurders en landelijke beroeps- en brancheorganisaties, hun collega’s in aanpalende sectoren zoals welzijn en zorg, en gemeenten.

Meer informatie over het congres en de sprekers vindt u op ‘Naar inclusiever onderwijs’ #nio2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *