Algemene Ledenvergadering VO-raad

Van woensdag 27 november op donderdag 28 november organiseert de VO-raad haar Algemene Ledenvergadering bij het Van der Valk Hotel Utrecht.

Voor deze bijeenkomst heeft de VO-raad kamers gereserveerd voor de nacht van 27 op 28 november bij het Van der Valk Hotel Utrecht. De overnachting is voor eigen rekening en dient bij uit-check te worden voldaan.

Van der Valk Hotel Utrecht beschikt over 185 comfortabele, ruim omgezette kamers en suites. De kamers zijn standaard voorzien van ligbad en regendouche en airco. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van Nespresso koffiemachine en theefaciliteiten, gratis WIFI en 42″ flatscreen TV. Van der Valk Hotel Utrecht is centraal gelegen en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Deze diashow vereist JavaScript.

Reserveringsprocedure:  
Om gebruik te maken van het VO-raad tarief kunt u onderstaand formulier invullen en online verzenden. Op dit moment beschikken wij niet meer over voldoende kamers om deze direct aan u te kunnen bevestigen. Alle reserveringen worden bij het hotel aangevraagd en zijn pas na bevestiging definitief voor u vastgelegd.

Uiterlijk één week voor aanvang van het evenement ontvangt u de bevestiging met daarin de in- en uitcheck tijden. Uw persoonlijke gegevens worden ook uiterlijk één week voor aankomst aan het hotel doorgegeven. Tot die tijd beschikt het hotel niet over uw persoonlijke gegevens. Voor vragen over uw reservering kunt u contact met ons opnemen per mail info@wpe.amsterdam of telefonisch 06-52014845.